Kaip prijungti kabelio jungtį? Kaip atsparus vandeniui?

- 2021-09-15-

Maitinimo kabelių jungtys skirstomos į + jungtį, - jungtį ir T jungtį. Jungtys turi būti įsipainiojusios, lygios ir nereikalingos. Kokie yra kabelių prijungimo būdai? Kokie yra vandeniui atsparūs kabelių jungčių apdorojimo metodai?

1. Kabelio prijungimo būdas

Maitinimo kabelių jungtys skirstomos į + jungtį, - jungtį ir T jungtį. Siūlės turi būti suvyniotos, lygios ir nereikalingos. Prieš atjungdami laido galą, švelniai paspauskite laido spaustuką, tada apvyniokite jį aplink burną, tada pasukite į kairę ir į dešinę, o tada prijunkite laido galą prie jungties, kad atjungtumėte. Jei jungtis yra sausoje vietoje, ją reikia apvynioti dviem sluoksniais izoliacinio juodo audinio, tada dviem sluoksniais plastikine juosta (taip pat žinoma kaip PVC juosta), tada dviem arba trimis sluoksniais J-10 izoliacinės lipnios juostos. apie 200 % ir galiausiai du sluoksniai plastikinės juostos.

Dėl tiesioginio plastiko naudojimo su daugybe trūkumų: plastikinė juosta lengvai gamina klijų išnirimą, klijai atviri; Kai elektros apkrova didelė, jungtis karšta, plastikinė juostelė lengvai tirpsta ir susitraukia; Maitinimo jungtys suspaudžiamos jungties dėžutėje. Kai jungtys yra įtrūkusios, plastikines juostas nesunku įkišti. Šie paslėpti pavojai kelia tiesioginį pavojų asmeniniam saugumui, padaro liniją nuosaikią, sukelia gaisrą. Tačiau izoliacinės juodos juostos nebus naudojamos, ji turi tam tikrą stiprumą, lankstumą, gali būti vyniojama į siūlę ilgą laiką, priklausomai nuo laiko ir temperatūros bei sauso fiksuoto tipo, nenukris ir antipireno.

Be to, lipni juosta gali būti nepralaidi drėgmei ir nerūdijanti po to, kai yra apvyniota izoliacine juoda juosta. Žinoma, izoliacinė lipni juosta taip pat turi defektų, nors ji yra gerai atspari vandeniui, tačiau lengvai sulaužoma, todėl galiausiai dviem sluoksniais plastikinės juostos, apvyniotos kaip apsauginis sluoksnis, izoliacinės lipnios juostos ir jungties sujungimas nesulipkite, našumas geresnis.


2. Kaip kabelio jungtis yra atspari vandeniui

Aukšto slėgio vandeniui atspari juosta, kaip ir įprasta plastikinė izoliacinė juosta, gali būti supakuota. Juosta atrodo kaip guma, juoda kaip automobilio padanga, minkštesnė, storesnė, apvyniota, susegta į visumą, visiškai sandari ir nepralaidi vandeniui. Jį galite nusipirkti bet kur, kur prekiaujate elektros medžiagomis.


Įvadas į kabelio jungties įvorę

Bendra elektros linijos išorinio naudojimo kokybė yra gera, korpuso kietumas yra didelis, korpusas yra ugniai atsparus, atsparus vandeniui.

Korpusas, dažniausiai naudojamas rūsio pastatuose, apsaugo vamzdžius ar lankus, kad palengvintų vamzdžių montavimą.

Įvorių klasifikacija: standi įvorė, lanksti vandeniui atspari įvorė, plieninių vamzdžių įvorė, geležies lakštų įvorė ir kt.